Ontwoekeren

 

Dag in, dag uit worden uit uw beleggingsverzekering torenhoge kosten onttrokken. En u heeft het kunnen zien op onze homepage: de lijst van verzekeringsmaatschappijen en hun producten die het stempel woekerpolis hebben, is lang. Extreem lang zelfs. Grote kans dat uw polis hier gewoon tussen staat.

 

Wat moet u dan doen?

Wie wil afkomen van zijn veel te dure beleggingsverzekering, moet ‘ontwoekeren’. Alleen dan zorgt u ervoor dat u zo spoedig mogelijk stopt met het betalen van teveel kosten.

Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dit betekent meestal dat u uw huidige polis omzet naar een gelijkwaardig maar (veel) goedkoper product. Welke keuze u ook maakt, door te ontwoekeren houdt u geld over. Geld dat u natuurlijk goed kunt gebruiken om op uw hypotheek af te losse, extra pensioen op te bouwen of de studie van uw kind te betalen.

 

Ontwoekeren wordt eenvoudig door WoekerpolisVrij

Ons stappenplan is erop gericht om het u eenvoudig te maken om te ontwoekeren. Helemaal zelfstandig. Of heeft u een toch een adviseur nodig, dan heeft u een hele belangrijke leidraad die u de controle geeft om de juiste keuze voor uw polis te maken.

 

Bestellen

Ontvang gratis
de vijf gouden ontwoekertips!

 

 


Social Media
 

Facebook


 
 

Twitter


 
 

LinkedIN
Hoeveel kunt u besparen? Rekentool-WpV
Maak de berekening nu!