Hoe werkt WoekerpolisVrij?

 

Ontwoekeren van uw beleggingsverzekering is vaak eenvoudig, maar soms een heel traject. Dat blijkt ook wel uit de praktijk. En: veel mensen zijn moeilijk in beweging te krijgen om actief met hun verzekering aan de slag te gaan. Waarom?

Het lijkt te moeilijk en u heeft waarschijnlijk geen idee waar u moet beginnen. Alles laten regelen door een adviseur is vaak ook een brug te ver. Maar niets doen is echt geen optie! Want elke dag dat u wacht, slurpen verzekeringsmaatschappijen onnodig geld van u uit uw polis.

 

ActieKom in actie en bespaar zelf op de kosten

Mensen die actie ondernemen, besparen heel veel kosten. Besparingen van € 10.000 zijn heel gewoon. Dit blijkt dagelijks in de praktijk. Wij laten u op onze website zelf uw eigen mogelijke besparing berekenen. En wij geven ook heel eerlijk aan of het voor u zin heeft om de e-learning te bestellen. Als het voor u loont, dan kunt u direct aan de slag met uw polis(sen). En op weg om uw besparing te realiseren.

En het geld dat u uitspaart, dat kunt u weer gebruiken om af te lossen op uw hypotheek, aan te vullen op uw pensioen of spenderen aan de studie van uw kind.

 

Ontwoekeren in 7 stappenOntwoekeren wordt eenvoudig, in 7 stappen

Niet wachten of iemand voor u op gaat komen, maar het zelf doen. Daarom hebben wij het stappenplan WoekerpolisVrij ontwikkeld. Hiermee krijgt u direct een hele effectieve tool in handen die u stap voor stap gaat helpen bij het ontwoekeren van uw polis. En dit doet u zelfstandig.

We leggen u alles helder uit, met gebruik van uitleg video's en hele duidelijke teksten. We geven u hele concrete taken die u zelf kunt uitvoeren. De brieven die u stuurt aan uw verzekeraar, de bank of uw adviseur, wij zetten ze met de juiste teksten voor u klaar. En we houden bij voor u waar u bent in uw ontwoekertraject.

 

Gratis hulp via webinars

Wilt niet helemaal alleen ontwoekeren? Kies dan een pakket met gratis webinars. Dat zijn online bijeenkomsten, elke keer over een ander ontwoekerthema, die u thuis achter uw computer of tablet kunt volgen. U kunt tijdens het hele webinar vragen stellen. Maar luistert u liever, dan kan dat natuurlijk ook. De webinars worden ook opgenomen, dus als u een keertje niet kunt, maar toch meer wilt weten over een bepaald onderwerp, dan hoeft u alleen maar even in te loggen om het opgenomen webinar rustig te bekijken op een ander geschikt moment. Koopt u het Plus-pakket of het Extra-pakket, dan kunt u gratis aan alle webinars deelnemen.

 

Korting op hulp adviseur

Toch zou het kunnen dat u denkt: ik weet niet of me dat helemaal in mijn eentje lukt, dat ontwoekeren. Of u wilt weten: ‘Doe ik het nog wel goed?’ Mail of bel ons dan op telefoonnummer 0345-745423. Wij kunnen u dan doorverwijzen naar een gespecialiseerde adviseur. Die kost natuurlijk geld. Maar u weet dan wel zeker dat u de hulp krijgt van een echt goede én - heel belangrijk - onafhankelijke ontwoekerspecialist. Bovendien krijgt u vaak de aanschafkosten van de e-learning terug als korting op de ondersteuning door deze adviseur.

 


Bestellen

Ontvang gratis
de vijf gouden ontwoekertips!

 

 


Social Media
 

Facebook


 
 

Twitter


 
 

LinkedIN
Hoeveel kunt u besparen? Rekentool-WpV
Maak de berekening nu!