Het team achter WoekerpolisVrij

 

Het team van WoekerpolisVrij is ervan overtuigd dat het voor u als polisbezitter mogelijk is om zelfstandig van uw woekerpolis af te komen. Door onze expertise en jarenlange ervaring met het ontwoekeren van beleggingsverzekeringen weten we precies hoe u dit kunt aanpakken.

Het team van WoekerpolisVrij bestaat uit enthousiaste ondernemers die hun sporen hebben verdiend binnen hun eigen specialisme. Samen hebben wij de pakketten ontwikkeld waarmee u in 7 eenvoudige stappen daadwerkelijk van uw woekerpolis af komt.

 

Wie zijn wij:

 

Hubrien Meijaard

Mijn bedrijf heet Hubrien Financieel Advies 2.0 Ik woon en werk in Culemborg en ben initiatiefnemer van WoekerpolisVrij en Groen Goud (duurzaam beleggen)  en onafhankelijk financieel life planner. Ik geef al jaren ontwoekerworkshops. Honderden mensen hebben dankzij mij weer grip op hun financiële toekomst.

 

 

Eugène van Haaren:

Ik werk via mijn communicatiebureau Voor nieuws! onder meer als tekstschrijver voor het Ministerie van Economische Zaken en ben auteur van het boek PR voor Dummies en Zakelijk schrijven voor Dummies. Ook ben ik ervaringsdeskundige: ik bleek zelf in het bezit van een woekerpolis…

 

 

Jan Verstegen:

Ik ben een van de eigenaren van Eerstestap.nl Onze passie is het om het voor consumenten heel makkelijk inzichtelijk en duidelijk te maken, hoe iets werkt. Nou, we hebben ons uit kunnen leven op dit stappenplan. Wat moeilijk lijkt hebben we goed plat kunnen slaan, door uitlegvideo's te gebruiken en het stappenplan heel gebruiksvriendelijk te maken.

 

 

Anneke van den Hul:

Ik ben Anneke van den Hul. Ik werk als HR-adviseur en ben ook budgetcoach. Daarbij help ik mensen 'uitkomen met hun inkomen'. Voor WoekerpolisVrij doe ik allerlei zaken. Zo beantwoord ik vragen van de helpdesk en organiseer ik de administratie en webinars waarbij je extra uitleg krijgt over het ontwoekeren.

  

 

 
Bestel het stappenplan